Voor orde en veiligheid !

Steeds vaker worden horecaondernemers geconfronteerd met criminaliteit, overdadig alcohol- en drugsgebruik en agressiviteit. Rookbeleid, stappenplan en wettelijke regelingen maken het er voor de ondernemer ook niet makkelijker op.

Dit alles vraagt om regels, HUISREGELS.

Huisregels bieden duidelijkheid voor uw zelf en voor u gasten, wat mag en wat niet mag. Wat u in uw zaak tolereert, en wat niet ! Maar wie voert de controle hierop uit, u zelf ? Horecabeveiliging is een specialisme, een specialisme dat bij ons in goede handen is. Door jarenlange ervaring, de professionaliteit van onze medewerkers en de bekendheid met het uitgaanspubliek, zijn wij in staat met u een deurbeleid en huisreglement samen te stellen en te handhaven ! Preventief en repressief zijn hier de sleutelwoorden.

Horecabeveiliging is een specialisme, een specialisme dat bij ons in goede handen is. Door jarenlange ervaring, de professionaliteit van onze medewerkers en de bekendheid met het uitgaanspubliek, zijn wij in staat met u een deurbeleid en huisreglement samen te stellen en te handhaven ! Preventief en repressief zijn hier de sleutelwoorden.

Wat zich vertaald in Gezelligheid en Veiligheid in uw horecazaak!!